tisdag 29 september 2009

Ett vintage smycke ...


















... så ljuvligt att bära. Detta helt underbara halsband har Aydan Gammelbålsta gård gjort. Det är fiffigt att det är en bild på både fram och baksida... alltså två berlocker i ett och det passar mig då jag går igång på smycken. Du är så duktig Aydan och jag är så himla nöjd . Kika gärna in till henne och njut av allt fint hon gör. Dom utlovade fynden visar jag till helgen... ja,jag vet att det går lååååångsamt haha. Hm,... en dyna och lite ljung är väl det som fattas.... tror jag.

Ha det gott

Kramiz / Carina

tisdag 22 september 2009

Limetårta ???


















Idag bjuder jag er alla på limetårta, smasigt va?.....hm, iaf för ögat Jag fick lite mer hortensia av min vän och gjorde denna krans som ser så himla god ut. Klippte ner min rosmarin och band kransar av dom oxå. Jag har köpt mig ett par helt underbara krukor med citrontimjan. Hoppas att jag kan sköta om dom bara. En bloggare tipsade om att man kan strö ut lite vanilsocker på golvet och sedan dammsuga... jag har nu testat det och här doftar det vill jag lova. Synd att ingen har uppfunnit nån lukta-gott-blogg för detta blev visst ett luktinlägg :)

Loppisen i helgen då.... jisses alltså. Nog finns det mycket man vill ha men jag har precis bokat en resa så jag måste hålla igen en aning. Nu åkte jag ju inte tomhänt hem nä, det har nog aldrig hänt. Fynden visar jag er så fort jag har piffat och puffat men jag kan iaf avslöja att här snackar vi lyckorus :) :)

Ha det bäst och kram på er / Carina

onsdag 16 september 2009

HÖR UPP GOTT FOLK ...


















... FÖR DETTA KAN NI BARA INTE MISSA. NU PÅ LÖRDAG OCH SÖNDAG MELLAN 10.00 - 15.00 HÅLLER ÄNGHAGEN I KUNGSÖR LOPPIS. DET KOMMER ATT FINNAS MÖBLER, ANTIKT, KURIOSA OCH MYCKET MYCKET MERA DÄR TILL. SAMLA NU IHOP VÄNNER OCH BEKANTA JA, ALLA NI KÄNNER OCH KOM. VILL NI SJÄLVA SÄLJA ERA PRYLAR SÅ GÅR DETTA ALLDELES UTMÄRKT. RING GÄRNA SUSANNE 0733/663131 FÖR MER INFO. JAG HOPPAS ATT VI SES :)

HA DET GOTT OCH KRAMAR TILL ER ALLA / CARINA

måndag 14 september 2009

Jag blev så ...


















... glad då jag fick ett akvarium av en kompis... ja, jag tackar, bugar och hjular som Lotten brukar säga :)

Några penseer tittade upp ur gruset och som jag bara var tvungen att ta in. Den lilla raringen Hjördis fick oxå komma in i värmen. Det börjar ju bli lite kyligare om nätterna men dagarna är fortfarande varma och soliga. Njuter så in i vassen. Den stora madonnan har fått sig några penseldrag och fått komma upp från golvet till fönstret.... ett tag iaf :)

Inte nog med att syrran ändrar stil inne hon ville riva häcken runt hela huset oxå och slänga på tippen. Japp, nu ska det bli stacket istället. Jag tyckte det var synd att kasta en sån fin snabbväxande häck så vi grävde upp drygt 80 stycken och satte ner här hemma. Till våren ska vi gräva upp lika mycket till. Sedan är det bara att hoppas på att dom trivs här ute på landet. Jag vet att häcken börjar på ox...... är det nån som vet resten av namnet?

Kramar till er alla / Carina

söndag 6 september 2009

Rädda det ..


















... som räddas kan. Syrran håller på att renovera huset och inte nog med det hon ändrar helt och hållet stil samtidigt. Allt gammalt och vitt ska väck. Detta lilla pottskåp roffade jag åt mig. Några pallar, ett litet bord och massor av småprylar hann jag oxå rädda haha. När hon gjorde sig av med den fina kronblomsoffan med tillhörande virkat överdrag och fem kuddar med spets och vitbroderi ja, då höll jag på att gråta blod bara för att jag inte fick plats med det här hemma.

Jag har försökt att sy en kudde nu igen haha Fy fasen så svårt. Det värsta är att jag måste sy en till. Denna bok hittade jag på en loppis. Det finns mycket fina tips om man är händig. Överdrag till en galge såg ganska lätt ut att sy så den nappade jag på. Det ska väl dit några knappar och kanske en spets i nederkanten.

Måste bara visa min hortensia IGEN. 8 dagar under glasklockan och lika fin än. Den bredvid torkade efter 2 dagar.

Ha det bäst alla goingar

Kramiz / Carina