tisdag 3 februari 2009

Goa gubbar...


















... i porslin. Helan och Halvan filmerna gillar jag men tycker att Halvan får ta emot alldeles för mycket skit :) Dessa hittade jag långt bak i ett skåp. Trodde att jag hade sålt dom på loppis för länge sen.

Pottstolen vet jag med säkerhet att jag inte kommer att sälja.

Jag håller på att piffa till byrån i gästrummet och så här långt har jag kommit... suck och stön... varför ska det gå så trögt. Sen är jag även och ändrar om på nya hyllan ja, det hade ni säket kunnat räknat ut med lillfingret. Den ursöta tavlan kommer från Tina, I mitt vita hus.

Regeringen har i uppdrag att göra om ett väggskåp så att det passar in lite bättre här hemma. Och om detta inte vore nog så har Morakniven och jag funnit varandra.. iaf för en kort stund ( jag har redan skurit mig ) ja, jag täljer 6 stycken .... visar er i nästa inlägg.

Ja visst ja, köket får sig en make over oxå fast att dygnet inte riktigt vill räcka till. Visst är det så att jag inte behöver vara på 111 ställen samtidigt men ni vet när färgen håller på att torka så kan jag inte stå, sitta eller ligga med armarna i kors. Är det någon som vet vem som kommit på att dygnet BARA ska ha 24 timmar? Har ni någon idè på vem han är ( ja, att det är en han är jag helt tvärsäker på ) så be karln ringa för jag vill ta ett snack med honom omgående.

Ps... DET GÅR PRECIS LIKA BRA ATT SKICKA HIT * ARGA SNICKAR`N * OXÅ :)

Himla massa kramar från mig

26 kommentarer:

HEMMA HOS LINNÈA sa...

Hallo

Vilka fina bilder du visar...vart har du fått tag på dokument tavlan vid den lilla stolen?
Ha det så bra
Kram Liselotte

Solsjö - Under en vind sa...

Så vackra bilder!!! Jag har också tänkt rama in mina handdukar men det har inte blivit av..köpte en träram som skulle målas först och sen kom jag inte längre....

Ha det gott, kram!

Anneli sa...

Hejsan.
En sådan potta ljusblå hade min lillebror.
Mycket fina bilder och en fin blogg.Har inte varit inne på ett tag och kikat, men nu är jag tillbaks.
Kram Anneli.

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Så otroligt fina bilder!
Pott stolen är helt ljuvlig.
Kram Irene

Vita små hjärtan sa...

Vad fint!!! Va roligt du skriver! Kram

Jenny Oak Fae sa...

Jättefina bilder, blev så fint med den lilla stolen tycker jag..!

: )

KRAM, Jenny

<3

Lantliga drömmar sa...

Vilka fina goa gubbar!

Ann-Catrin sa...

Hej carina!

Du verkligen levererar vackra bilder och vad du är kreativ alltså..
Lilltoan är ju helt ljuvlig.. och den lilla hyllan blev fin där!!

jag är nog nere i en svacka för tillfället.. vet knappt vad jag ska fota.. men du har en helt otrolig ej sinande ström

KRAMAR
Ann-catrin

Rosengårdens Inredning sa...

Grattis Carina!
Du har nåt att hämta hos mig...
Kram Malin

vitating sa...

Hej!
Såå finna bilder, suck så mycket fint du har! POttstolen, såå ljuvlig!! Jag har en likadan liten barnstol som du har eller rättare sagt min flicka, hon ska ha den i sitt rum när det blir klart! Ja du, 24 timmar och så ska man sova bort hälften nästan fast jag sover dock bara ca 6 timmar *fniss* Det är bästa tillfället att måla, fixa o dona på kvällen när de små gått o lagt sig!
Kram Maria

Vardagslycka sa...

Så fina bilder du bjuder på igen!
Håller med om att dygnet har för få timmar! Jag försöker måla i dagsljus men tycker inte jag hinner nånstans då... Men vi går i alla fall åt rätt håll, nu känns det att dagarna blir liiite längre.
Vad gullig pottstolen är, den måste du vara rädd om!
Och tavlan är ju ursöt!
Ha det så gott nu!
Kramelikram, Carina

Rummet för välbefinnande sa...

Så fina bilder du visar! Det är så kul att kika in här - alltid! Förstår att du gärna vill ha några timmar till - verkar finnas hur mycket idéer som helst i dig! Då behövs det lite bonustid ibland!!!
Ha en fin dag.
Kram Mia

Liten Bod sa...

Hihi, här räcker timmarna inte heller! Du gör så mycket fint! Jag flänger också från det ena till det andra och tror att jag rationaliserar när jag grundar 17 saker i sträck. Problemet är att sen blir de aldrig färdiga och står och skräpar :) Nu försöker jag göra klart en sak i taget, även om det tar emot! Kram, Tina

Anonym sa...

ÅH underbar stolpotta" vad ska du ha/göra med den?? vilken tur att helan o halvan fanns kvar! Dom var ju jättefina.

kram kram Anna på Fåfängans hem

Inka sa...

Hej tjejen!

Vissa bloggare har det så fint hemma så dem förtjänar ett kok stry...ja, och du ligger ganska högt upp på den listan. Du gör sååååå fint.
Det jag har problem med som jag tycker att andra är så duktiga på är att göra fint på byråer och sånt. Vad jag än ställer på hyllor och byråer känns fel. Så det var lite tröstande att läsa att du har samma problem. Men slutresultatet blir ju alltid så fint hos dig ändå.
Jag älskade verkligen Helan och Halvan när jag var liten. Det fanns ju inte några kanaler att välja mellan då heller. Vilka roliga "dockor" du har av dem. var sjutton har du fått tag i dem?

Jättefint allt på din sida.

ha det gott


Kram Inka

Anonym sa...

Oh vad jag blev nostalgisk. En precis likadan pottstol hade jag när jag var liten.
Kram Mia

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Usch... stackars dig. Ja jag hatar knivar. Maken skars sig så jäkla illa i tummen så jag trodde jag skulle svimma! Det forsade blod... Han skars sig på tummens sida, så hade inte nageln varit där så hade den garanterat flygigt av! Tur som var så var det bara nageln som for.

Men så mycket fint du visar, ja jag blir helt sjuk av avund =) Pottstolen är helt underbar! Själv satt man på en orange plastpotta som tippade hela tiden!

Och vet du hur underbart gulligt du har där på hyllan i förra inlägget. Ja jag säger bara WOW!!! Skitsnyggt med ramarna som du målar. Och allt pynt och piff! Rena proffset. Skulle också vilja ha mer hyllor... men var fasiken ska jag tränga in dom?
Nä nu surrar jag bara...

Imorgon fyller maken år!!! Så nu ska jag fortsätta städa och baka.

KRAM Gossan!!! /Anita

Viveka i Bläckhornet sa...

Jaa, har du också funderat på vem han är? När du vet skicka över honom hit ;)
En sån pottstol hade jag när jag var liten *nostalgisk*.

Kram Viveka

Penseldraget sa...

hej
oj va mycke fint du visar...blir glad av att läsa dina roliga inlägg =)
ha en jätte skön helg
kram pia

vitating sa...

Du är ju galen!!! Det finns ju nästan ingen som får till det så bra som du!!!! Du är ju expert på att arrangera ihop saker o göra vackra stilleben, hela ditt hem är som en dröm!! Jag kan tyvärr inte åka skidor så bra o de ända jag har är ett par som jag målat o shabbat till o har som prydnad i hallen *fniss* Men du kan ju komma hit istället o lära MIG hur man får det så fiiiint!
Kram o trevlig helg!
Nu börjar snart Let`s dance!

tindra lite mera sa...

Oj,vilken energi förstår att du vill ha fler timmar på dygnet med så mycket ideér och projekt,skulle inte tacka nej till det själv.
Väldigt vackra bilder!

Kram och ha en trevlig helg,Katarina

Min Skattkammare sa...

Hallå där!
Ja, det var ett tag sen vi "pratade" på bloggen. Men jag brukar tassa in till dig för du visar så vackra bilder och stileben från ditt hem.
Helan och Halvan är så fina och de passar jättebra in i din inredning. Gammalt blir som nytt igen!
Önskar dig en skön helg!
Kram Kicki

Hemmalycka sa...

Vilken trevlig blogg du har.
Jag lägger till dig i min blogglista.
Kram Åsa

Home No.1 sa...

Hej önskar dig en fin
Alla Hjärtans Dag!!!
Kram Annica.

Anonym sa...

Hej! Har en precis lika pottstol som du har...men jag har trä armstöd på min...min dotter lärde sig gå med den...hon höll i ryggstödet o sprang runt här i huset med den! =) Mysig blogg = mysigt hemma hos dig! Ha en bra dag! Kram Eva

mom necklace wholesale germany sa...

Jag håller på att piffa till byrån i gästrummet och så här långt har jag kommit... suck och stön... varför ska det gå så trögt. Sen är jag även och ändrar om på nya hyllan ja, det hade ni säket kunnat räknat ut med lillfingret. Den ursöta tavlan kommer från Tina, I mitt vita hus. mens necklaces canada , mens necklaces australia ,