söndag 24 maj 2009

En lyckad loppis


















Jag var ju på bakluckeloppis igår och skulle försöka sälja en massa skit. Det gick över förväntan. Det har liksom inte gått in i huvudsaken min att folk ville köpa det jag hade att erbjuda. Vissa hade inte ens vett att pruta så då gjorde jag det åt dom istället haha. Andra tyckte att jag hade satt för låga priser men vadå... det var ju loppis. Själv hittade jag ett litet fönster ( som jag redan har målat )och en lampa. Lampan är alldeles för blank och ser lite plastig ut så den kommer jag att måla vit eller svart. Jag trodde nog att den hade samma blankhet som min golvlampa ( Barometer ) men inte då. Undrar vad kompisen tycker om denna lampa. Det var ju hon som köpte min Barometer och som hon tycker är asful haha.

Ännu en bytesaffär är genomförd. Det är Susanne * ME AND ALICE * som gjort detta fina halsband till mig. Tusen tack snälla du.... jag har det runt halsen var och varannan dag och jag är så himla nöjd.

Idag plockade jag in flera buketter med syren. Det doftar så ljuvligt att man nästan tuppar av.

Ha det bäst alla goa änglar

Kram / Carina

12 kommentarer:

Ardisia sa...

Hejsan! Vad roligt med en lyckad loppis :) Jag har aldrig varit på backluckeloppisar, trots att det varit ganska många såna här i Boråstrakter på sistone. Din lampa är så fin! Törs du verkligen måla den?? Fönstret var också ett fynd!

Halsbandet gillar jag också! Din lilla lyckost!
Ha det bäst! Kram Ardisia
Ps. Här doftar det också ljuvligt syrener. Älskar!!

Nobelle sa...

Roligt med loppisen! Skönt att bli av med saker man inte behöver, och så kan man ju skaffa sig lite nya istället ;)! Har också fyllt huset med syrener, helt fantastiskt doftar det!

Kram, Jenny

Mitt hvite hus sa...

Så kjekt at loppisen ble vellykket.... hehe du prutet for de...hos deg ville jeg ha handlet uten tvil....
Vinduet ditt var skjønt...

Ønsker deg en fin uke0)
Klem O=)

STENLYCKA sa...

Vad lusten att du skriver om bakluckeloppis det gör även jag på min blogg. Du får kolla vad jag köpte.Jag sålde inte något fast det hade jag behövt gjort,jag har samlat på mig för mycket saker.
Lampan hade en jätte fin modell och blir säkert fin i vitt eller svart.
Fönstret så sött jag har ett liknande.
Ha en bra måndag!
KRAM

Vita små hjärtan sa...

Vad bra att bli av med lite, så kan man införskaffa lite nytt!!!! Snällt av dig att pruta åt dom som inte visste bättre....
Kram Agnetha

Pysselpalatset sa...

Vad kul... min kärlek och jag var också på bakluckeloppis i helgen... började prata om en urrensning och att själv stå och sälja.... hoppas du får en bra jobbarvecka hälsar Jeanette

Cc sa...

Lampan är ju helt underbar, grattis till den . Kram

Anna-Lena sa...

Hej,
Vilket härligt potpurri med bilder!
Tycker att lampan ser väldigt fin ut som den är men det kan ju ibland vara svårt att uppskatta på bild. Den blir säkert fin med lite färg också. Roligt med bakluckeloppis, ska själv försöka åka på en sådan framöver.

Visst är det ljuvligt med syrener och dess doft. Ska också plocka in lite idag.

Hoppas att du får en skön vecka!

Les Cotrions sa...

Nice finds my friend! I just love your old window!!!
Warm greetings
Vale

Liten Bod sa...

Tack för att du ger mig hopp! Jag har hållit på med operation rensning hemma rätt länge nu och fått ihop 4 flyttkartonger hittills :) Tänkte stå på bakluckeloppis jag med, men tvivlar på att någon vill ha skräpet! Dina fynd var ju kanon! Lampan tyckte jag jättemycket om. Synd att den inte passade med en andra... Du kanske kan slipa lite på den så att den blir matt annars? Kram, Tina

Evas Paradis sa...

Hej Carina
Lampan ser väldigt snygg ut på bilden i alla fall och fönstret är ju såå fint!
Personligt och fint halsband mot den söta klänningen.
Här blommar också syrenerna och man kan helt enkelt inte få nog av den underbara doften ... att den inte tar slut, brukar jag tänka när jag står där och snusar.
Kram Eva

Jillsan sa...

Visst är det härligt med loppisar, framförallt när man fyndar något man tycker om.
Underbart med syrener!!!!