måndag 16 juli 2012

Njuter...

...av att sitta här på altan med en kopp kaffe och se ut över åkrarna. Regeringen började jobba idag men jag har en vecka kvar. Semestern har väl inte varit den bästa....ja,jag syftar på vädret då. Vi har iaf gjort mycket här hemma. Rensat allt ogräs, kapat buskar, planterat buskar, målat lilla verandan, städat logen på allt skit mm mm. Skafferiet under trappen är oxå klart. Nu har vi börjat med altanbygget :)

Största kramen / Carina

12 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Lite positivt med det dåliga vädret är ju att man allt får lite gjort =)

Ha nu en fortsatt bra semester..

Kram Mia

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Vill bara titta in och säga hej och må så gott. Jag har inte hunnit med att titta in till dig på ett tag. Jag har ju semester och är inne på min andra vecka och det är så mycket som skall hinnas med under dessa lediga veckor så bloggen har fått stå tillbaka.
Önskar dig en riktig skön fortsättning på sommaren!
Kram Raina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är positivt att ha hus, blir det dåligt väder så finns det alltid något att göra=) Då känner man sig också ganska nöjd när man ska tillbaka och jobba, att det har hänt en del på hemmaplan.

Ha nu en riktigt skön sista semestervecka!
Kram,
Regina

Vita små hjärtan sa...

Njut du med sikte över åkrarna...
Kram på dig snygging! /Agnetha

Drömliv sa...

Men det fanns ju en del snyggt skit på den där logen ;) Tack för att vi fick titta runt i ert hus idag, det var så fint så det är inte klokt...=)

Lövbacka sa...

Kände att det kunde varit jag som skrev.... vi har också varit hemma och städat, rensat både inne och ute, så på det sättet är man ju helnöjd! Men jag önskar mig lite finväder nu - lite sol på nosen vore inte så dumt! Ha det gott och njut av de sista semesterdagarna.
Pernilla

Drömliv sa...

Tjenixen Carina, jag har en fråga till den "vita experten" ;) Vi ska måla lite möbler och du som har målat så mycket... vilken typ och nyans är bäst att måla med. Om man vill ha det lika snyggt som du har....=)
Du förresten, både den lilla vita soffan, byrån och det lilla skåpet har redan sålts...inte illa va?=)
Kram på dig!

kullagulla sa...

hej jag undrar vart man kan få tag i det där träsnideriet som du har i hörnet på verandan? Har ni gjort det själv eller finns det att köpa? MVH Eva

Vita huset 28 sa...

Halloj jo de har funnits i den färgen men är borta nu. Mina va återlämnad med nån liten fläck på som jag kan stå ut med :).
Nej vet inge datum än men ska luska lite.
Kram Camilla

Stina sa...

Hej min goa gumma!
Du ska veta så glad jag är för dina saker. Jag ska visa dem någon dag. :-)Det tar bara en sådan tid för en tant som mig. Puss

Drömliv sa...

Hej hej, hoppas allt är bra med dig! Ska du in till stan nåt under medeltidsdagarna? I så fall kan du väl titta in en sväng...☺

Ha det gott!

Drömliv sa...

Jag håller med dig, den mannen har nåt visst ;)