onsdag 20 oktober 2010

Tebax...


















...till vardagen.Det är så härligt att resa men det är lika härligt att komma hem. Resan till Egypten började allt annat än bra. Vi brukar aldrig boka plats för långtidsparkering nä, det finns ju alltid plats. Nu var det fullt överallt :( Skam den som ger sig....vi hittade en till slut efter mycket letande....och klockan den gick med en jädrans fart.

Hoppade på bussen och iväg till terminalen. Stod i kö en lång stund....och klockan den tickade på. Väl framme lastade regeringen upp resväskorna på vågen och jag lade snyggt och prydligt upp våra pass på disken.Väntade och väntade och klockan knallar på..............ERA PASS HAR GÅTT UT sa den trevliga killen eller sa han skrek ju ut det över hela Arlanda ja, det kändes som det iaf. Vi sa att gosse lilla du måste bara skämta med oss vi tog ju för 17 nya förra året. Nu var detta inget skämt....jag hade tagit fel pass ( dom nya låg kvar hemma )

Herregud, vad gör vi nu? Jodå, vi fick ge oss iväg nerför rulltrappan och ut och ta bussen till passpolisen och den bussen går var 10e minut. Efter 15 minuter står vi fortfarande och väntar men ingen buss och klockan den har börjat springa vid det här laget. Helvetes jävlar....planet lyfter snart från oss.

Nämen, titta darling....en polisbil. Nu är det du som springer ifatt och frågar om vi får lift till stationen medans jag väntar här och hämtar andan. Haha, vi fick åka polisbil (och bara det var ju en upplevelse ) till stationen och där fixade vi provisoriska pass för 2.000 spänn.Vid det här laget är klockan så mycket att jag håller på att ge upp men vi HINNER stiga ombord....pust. Nu skulle vi bara njuta av semestern.... och det gjorde vi nån dag för sedan blev vi sjuka men det slipper ni få läsa om här :)

Ha det bäst alla rara / Carina

20 kommentarer:

Else´s Bod sa...

haha, jag kan bara inte annat än att skratta! Va söt du är som tagit fel! haha sånt som händer på film typ!
Man jag antar att ni har haft det kanon oxå! Så skönt att komma till värmen!
Kram Lisa

Vita små hjärtan sa...

Hej Du Söta!
Men vilken upplevelse så hemskt! Låter som en film typ.... :)
Men blev ni sjuka också, vad synd. Ni som skulle njuta så efter all grävning.
Ha de så gott!
Kram Agnetah

Home No.1 sa...

hej åh herregud vilken pärs haha jag hade dött tror jag :-) men skönt att komma hemifrån och njuta en stund.
Även om ni blev sjuka vilket såklart inte var något vidare.
Kram Annica.

Mitt hvite hus sa...

Oj..kjenner jeg blir svett av å lese dette jeg..stakkars dere ..for en start...og skjønner at det ikke ga seg ...da dere ble syke..

men håper dere koste dere litt iallefall..

Klemmer

Unknown sa...

Stackars er, man har ju så höga förväntningar när man ska resa. Verkar vara något med Egypten ;) När vi skulle dit kom vi bara till Arlanda, var precis vid vulkanutbrottet så efter ett dyngn fick vi åka hem igen.
Ha en bra kväll och hoppas ni hunnit piggna till. Kram Ing-Britt

Lilla hjärtat sa...

Oj oj oj tur att ni kom iväg. Hoppas att ni hade det bra och skönt trots att ni blev sjuka.
Kram A-K

Vit dröm sa...

Vilken panik jag hade fått, tur att ni kom iväg och hem igen ;) Hoppas ni har njutit av semestern trots sjukdom.. Kram Ann

annika sa...

Ååååhh fy...jag blir stressad bara av att läsa...vilken start så himla tråkigt. Tur att ni kom på planet...men magsjuka...neeejj...

Välkommen hem!
Kram
annika

Gammelbålsta sa...

oj.. jisses vilken pärs.. .jag hade nog dött. vår dotters pass hade gått ut och det upptäckte vi 1 timme innan vi skulle iväg till Arlanda. Det var många år sedan, så nu tittar jag 1 miljon gånger i allas pass innan vi åker. Synd att ni blev sjuka till råga på allt elände. Ha det bra Kram Aydan

Vardagslycka sa...

Oj, oj vad stressigt det blev för er! Men jag vet, det är så lätt hänt! Skönt att ni hann med planet i alla fall och hoppas ni har hunnit njuta litegrann av sol och värme trots sjukdom.
Ha det gott vännen.
Kram, Carina

Lycka är ~ Onnea on sa...

hejsvejs...
förstår dej helt. samma hände mig då vi sku flyga. passet var gammalt. Nog blir man allt skraj och svettig..huu ändå. men tur får man ett tillfälligt pass på kort tid. men det kostade en del..suck.
Hoppas ni hade en bra resa.
~marita~

LINDA sa...

Halloj!!!
Det var längesen nu....puh, jag blev alldeles svett när jag läste era turer inför resan...helt sjukt!! Men tur att ni kom iväg i a f. TRist o bli sjuka oxå, men det är ju rätt vanligt i Egypten...
Ja du, jag packade ihop min verksamhet som du kanske läst?? Självklart va surkärringen igång o kommentera, typiskt henne va!! Men det skiter jag i!! Nu jobbar jag skift o tjänar massa pengar!! Hihi...superskönt!! Ha det bra, vi höres! /Kram Linda

Ett Vitare Hem sa...

Men jisses vännen vilken upplevelse, trodde ni skulle iväg på en avkopplande, härlig semester....
Ha en finfin kväll!
Kramis/Lena

nina/nice sa...

Herregud, vilken början!!!
Tyckte nog att ni såg lite matta ut
när jag frågade hur ni haft det...
Bruna och fina var ni iallafall!
Hoppas ni snart kan skratta åt
eländet ;)
Kram Nina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Men käre värld vilken start på semestern! Antar att det tog några dagar innan ni kunde koppla av. Jag har varit med om att de hållit kvar planet ett par minuter för att vi skulle hinna kliva på, efter en massa strul. De taxade ut innan vi hunnit sätta oss ner. Då var jag hysterisk, så jag tror att jag kan förstå hur du kände dig.

Men så skönt att få vara i värmen och koppla av. Det känner jag att jag skulle behöva. Den här *%&§*@* snön som kom har gjort att det inte finns en fläck på kroppen som inte gör ont:-(

Nu får du ha en riktigt skön helg!
Kram,
Regina

Vitt för själen sa...

Välkommen hem!

Shit jag känner paniken bara av att läsa..haha!

Kramkram Sophia :)

A House With A View sa...

Hihi, vilken historia!! Fina inspirationsbilder!

Kramiz aka

Vit som snö sa...

Stackars!!! Bara att hämta sej o slappna av efter den upplevelsen måste ju tagit sina dagar...
Hoppas ni han njuta liite iallafall??!
Jag njuter iallafall av vackra bilder här i din alltid lika söta blogg:)
Kram Cilla

Blåbärs och smultronstället sa...

Herregud hur det kan bli när man ska njuta av en skön semester. Vad stressad jag skulle ha varit, oj, oj...
Hoppas ni hade lite skönt i alla fall:-)
Kram Susanne

Lenas trädgård sa...

NEEJJJ, så hemskt! Jag blev nervös av att läsa din text! Hu så jädrans overkligt, ja, som en flm, nästan...Men ni gör ju i alla fall inte om detta!!!Väl?!
Hoppsa på bättre tur nästa gång!
Lena